Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

About UsΤο άρωμα είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ζωής μας, είναι η προσωπικότητα μας. Κάθε στιγμή συνδέεται άρρηκτα στο υποσυνείδητό μας με κάποιο άρωμα. Αυτός ήταν και ο λόγος που το 2012 αποφασίσαμε να ανοίξουμε το πρώτο αρωματοπωλείο ‘’Άρωμα perfume bar’’ στο Περιστέρι.

Η ανταπόκριση του κόσμου και η σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μας οδήγησε στη διεύρυνση της δραστηριότητας μας και στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει, να έχουμε την μεγαλύτερη ποικιλία αρωμάτων ‘’τύπου’’ αυθεντικών, στην καλύτερη ποιότητα της αγοράς και σε προσιτές τιμές. Όλες οι πρώτες ύλες των αρωμάτων, των αιθέριων ελαίων και των καλλυντικών μας επιλέχθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή και έπειτα από μεγάλη έρευνα, από κατασκευαστές στην Γαλλία. Τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και τηρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που διασφαλίζουν την πιστότητα και τη διάρκεια τους.

Στα αρωματοπωλεία ‘’Άρωμα perfume bar’’ μπορείτε να βρείτε ανδρικά και γυναικεία αρώματα καθώς επίσης body lotion, body butter και αφρόλουτρα με το άρωμα της επιλογής σας. Το έμπειρο και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το απόλυτο άρωμα για τον τύπο του δέρματός σας αλλά και το άρωμα - σήμα κατατεθέν για την προσωπικότητά σας. Οι πρωτότυπες συσκευασίες δώρου που έχουμε επιλέξει στα αρωματοπωλεία ‘’Άρωμα perfume bar’’, θα σας βοηθήσουν να συνθέσετε και να προσφέρετε το πιο όμορφο και ιδιαίτερο δώρο στους αγαπημένους σας. Πιστοί στο όραμά μας για έναν κόσμο γεμάτο όμορφες μυρωδιές με διάρκεια, συνεχίζουμε να διευρύνουμε την ποικιλία των αρωμάτων μας καθημερινά.